Сокальська міська рада
|                                                                       Офіційний веб-сайт Сокальської міської ради     Сокальська РДА | |   |
:

Для мешканців міста

Як часто Ви звертаєтесь до міської ради?

Не звертався ніколи
Звертаюся постійно
Раз на рік
Раз на півроку
Раз на місяць

Корисні посилання
МІНІСТЕРСТВО ДОХОДІВ І ЗБОРІВ УКРАЇНИ
Інтерактивна карта регіональних/міських програм відшкодування частини відсотків/суми за кредитами для населення та ОСББ (ЖБК) на утеплення










Новини:

3 грудень 2019 року


02.12.2019 року на щопонеділковій нараді з керівниками комунальних служб міста керівники комунальних служб прозвітували про виконані протягом тижня роботи та озвучили плани роботи на прийдешній тиждень.

Зокрема, в.о.керівника КП «Сокальжитлокомунсервіс» Г.Рекус повідомила, що минулого тижня працівниками КП «СКЖКС» відремонтовано дощову каналізацію у КЗДО №9 м.Сокаль, 03.12. заплановано ремонт дощової каналізації у КЗДО №7 м.Сокаль. Завершено роботи по прокладанню каналізаційної мережі по вул..Мишуги, 1, у будинку №43 по вул..Героїв УПА плануються роботи по прокладанню каналізаційної мережі 05-06.12. Підприємство отримало два трактори, придбання яких заплановано за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій між місцевими бюджетами, однак кошти за них ще не перераховано, в зв’язку із блокуванням територіальними підрозділами Державної казначейської служби України проведення видатків місцевих бюджетів у частині субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Також Г.Рекус повідомила про те, що цього тижня КП «СЖКС» розпочне монтаж міської новорічної ялинки.

Директор КП «Сокальтеплокомуненерго» О.Юзефик зазначив, що підприємство працює у штатному режимі, робота за планом.

Директор КП «Сокальводоканал» І.Лащук повідомив про підготовку очисних споруд до роботи в зимовий період, відновлено тиск води у водогоні смт.Жвирка.

^


2 грудня 2019 року у приміщенні Сокальської міської ради відбулись громадські слухання містобудівної документації, виготовленої відповідно до вимог Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», а саме:

- Звіту про стратегічну оцінку (СЕО) до проекту містобудування «Детальний план території земельної ділянки в районі вулиць Тартаківська, Шевченка з метою розміщення земельних ділянок виробничих підприємств у м.Сокаль»;

- «Детальний план території земельної ділянки в м.Сокаль по вул..Чайковського, з метою впорядкування територій для обслуговування багатоквартирних житлових будинків»;

- «Детальний план території земельної ділянки в м.Сокаль по вул..Стуса, з метою впорядкування територій для обслуговування багатоквартирних житлових будинків».

Участь в обговоренні взяли громада міста, зацікавлені підприємства, установи та організації.

Після жвавих обговорень та дискусій учасниками громадських обговорень прийнято рішення повернути Детальний план території земельної ділянки в м.Сокаль по вул..Стуса, з метою впорядкування територій для обслуговування багатоквартирних житлових будинків проектній організації на доопрацювання з врахуванням пропозицій жителів міста Сокаль. Після доопрацювання Детальний план повторно винесуть на громадські обговорення.

По «Детальному плані території земельної ділянки в м.Сокаль по вул..Чайковського, з метою впорядкування територій для обслуговування багатоквартирних житлових будинків» учасниками громадських слухань була прийнята резолюція:

Враховуючи пропозиції та зауваження, рекомендувати депутатам міської ради Детальний план території земельної ділянки в м.Сокаль по вул..Чайковського, з метою впорядкування територій для обслуговування багатоквартирних житлових будинків» з результатами розгляду архітектурно-містобудівної ради при відділі містобудування та архітектури Сокальської РДА, до розгляду та затвердження на черговій сесії Сокальської міської ради.

^


ПошукПошук:
  
Випадкове фото
 

Переглянути »
 
Останні повідомлення
11.06.2021
 НОВИЙ ОФІЦІЙНИЙ САЙТ СОКАЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ https://sokal-rada.gov.ua/  »»»
27.05.2021
 Оголошення про проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Сокальська районна лікарня» Сокальської міської ради Львівської області   »»»
26.05.2021
 Сокальською ДПІ проведено «гарячу лінію» на тему: «Актуальні питання, щодо застосування податкового та іншого законодавства»   »»»
26.05.2021
 Калькуляція витрат та перелік послуг з управління багатоквартирними будинками в м. Сокаль  »»»
26.05.2021
 До уваги співвласників багатоквартирних будинків! Інформація про управління багатоквартирними будинками у місті Сокаль   »»»
21.05.2021
 Проєкти рішень  »»»
20.05.2021
 Сокальська ДПІ ГУ ДПС у Львівській області інформує  »»»
20.05.2021
 Результати голосування 20.05.2021  »»»
19.05.2021
 Проєкти  »»»
19.05.2021
 Проєкти  »»»
18.05.2021
 Розпорядження про скликання сесії  »»»
18.05.2021
 Проєкти  »»»
Підписатися на розсилку:
 
 
© 2010 Сокальська міська рада
80000, Україна, м. Сокаль, вул.Шептицького 44, Тел.7-30-60
sokal-miskrada@ukrpost.ua
У разі використання матеріалів сайту посилання на http://miskrada.sokal.lviv.ua є обов'язковим.